lauantai 3. toukokuuta 2008

HAKU / HARJAVALTA 3.5.2008

PAHA1
264 (M 176, T 88)
HK1, luokkavoitto

Kovassa helteessä kisattiin. Tottis meni aamulla loistavasti :-) A-esteellä ei päässyt enää esteen yli takaisin, mutta muuten meno oli hienoa.

Seuraavaksi oli esine-etsintä ja lämpötila vain nousi. Oli pieni takatuuli, joten esineistä oli vaikea saada hajua. Kieli pitkänä Poju hölkkäili pitkin aluetta, mutta löytyi se esine lopulta. (Kuulema monelta oli jäänyt esineet metsään). Pisteet 25.

Henkilöetsinnässä oli avoin mäntymetsä, jossa lähellä oikeaa takalaitaa kulki oja. Tuuli vasemmalta hieman etuviistosta. Eka pisto vasemmalle, joka oli aika leveä. Toinen pisto oikealle etunurkkaan, josta ilmaisi maalimiehen umppari roskiksesta ojan pohjalta. Kolmas pisto vasemmalle ja ilmaisu. Näytöllä mentii kuitenkin paljon pidemmälle, joten Poju oli ilmaissut maalimiehen yli kymmenen metrin päästä. Neljäs pisto oikealle ja maalimies avoimessa roskiksessa ojan pohjalla. Työskentelypisteitä lähti siitä kaukoilmaisusta roimasti ja pisteitä tuli 151. Poju jaksoi painaa sitä omaa dieselvauhtiaan, mutta uupunut poika oli helteessä

Näillä pisteillä heltisi kuitenkin HK1 ja luokkavoitto :-)

1 kommentti:

jaanakin kirjoitti...

Hienoa hienoa! Onnea onnea tsiljoonasti!