torstai 16. heinäkuuta 2009

Hakutreenit

Eilen oltiin taas lentokentän lähellä. Pojulla oli teemana vaikeat piilot. Alueella pari tyhjää umpparia hämäykseksi. Kuusi pistoa ja kaikissa maalimies sekä suora palkka. Oikea etukulma oli monttupiilo ja matkalla oli tyhjä häkkiumppari. Nätti pisto ja ohitti tyhjän umpparin hidastamatta.
Toka piilo oli vasemmalla n 30 metrissä ja 20 m aluetta eteenpäin. Kivenlohkareen ja pikkukuusen välissä. Suunnitelmissa oli että löytäisi takaisintullessa, jos tekisi laatikkopiston. Meni suunnitelmien mukaan :-)
Kolmas piilo taas maamonttu takalinjalla. Kääntyi sille nätisti eteenpäin :-)
Neljäs piilo vasemmalla lähellä takalinjaa kivenlohkareen päällä. Siinäkin kääntyi hienosti eteenpäin :-)
Viides piilo maamonttu kuusen alla lähellä takalinjaa. Loistavasti!
Kuudes ja viimeinen lähipiilo pikkukuusiryteikössä. Ajatuksena oli löytää se paluumatkalla pistolta. Meni kuten suunniteltiin :-)

Hyvät ja onnistuneet treenit. Tästä on nyt hyvä ottaa ens kerralla pidempää rataa useammalla tyhjällä. Ja ehkä myös yks ilmaisu ens kerralla mukaan.


Tänään otettiin Pojulla esineitä. Kolme esinettä noin 20m leveällä kaistaleella. Esineet löytyivät kyllä kolmella "pistolla". Mistään pistoista ei tosin voida puhua. Poju kaartaa aika rauhallisella vauhdilla tuulen alle ja hyvin itsenäisesti löytää esineet. Nokka on kyllä hyvin auki ja esineet löytyvät, mutta tyylistä ei voi puhua :-D

Yeffillä tehtiin jälki aika lyhyeen nurmeen. Nyt tarkistaa lähes joka askeleen. Pari kulmaakin meni suht hyvin.

Ei kommentteja: