maanantai 8. elokuuta 2011

Rokotuksilla ja hakua

Kävin aamulla uusimassa Pojun rokotukset ja samalla päätin ottaa verikokeen tarkistaakseni olivatko munuaisarvot pysyneet kohdillaan, kun aikaisemmin olivat ne olleet hieman kohollaan. Otin samalla vähän laajemman veritutkiuksen, kun aikaisemmasta oli aikaa.
Munuais- ja maksa arvot olivat täysin normaalit ja samoin kaikki mineraalit. Mutta ikävä kyllä punasoluarvo oli hieman matala mikä viittasi lievään anemiaa :-( Samoin koira oli hieman kuiva :-(. Punasolut vaikuttivat liian nuorilta ja isoilta. Joten jostain syystä ne häviävät ennenaikaisesti. Huomenna viedään virtsanäyte, josko siitä selviäisi lisää...

Yeffillä illalla hakutreenit, jotka menivät loistavasti :-) Keskityttiin hallintaan, että Yeff ei lähde huitelemaan ominpäin pitkin metsiä. Ja hyvin se malttoi kävellä minun rinnalla :-) Kuusi maalimiestä, 5:llä 5-20 haukkua, joista yksi umpipiilo. Yhdellä maalimiehellä otin koiran hallintaan ja palkkasin itse.

1 kommentti:

jaanakin kirjoitti...

Meillä on kaikki varpaat ja sormet pystyssä Pojun puolesta. Toivottavasti anemiaan löytyy jokin vähemmän vakava syy!!! Hengessä vahvasti mukana.

Holikilla oli "onneksi" juuri päin vastoin veriarvojen suhteen, nuoria soluja ei ollut laisinkaan.

Yeffin hakutreenit kuulostavat tosiaan loistavilta!