sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Pojun hakutreenit

Nämä treenit olisin voinut jättää väliin...

Sama lentokenttämetsä kuin viimeksi. Suojakeli, pari plusastetta, eikä tuullut, raskasta suojalunta parikymmentä senttiä.

Eka maalimies vasemmassa etunurkassa. Ilmaisu. Poju pudotti rullan n 3m minusta, ravisteli, otti rullan uudestaan, tuli sivulle, tiputti taas rullan ennen lupaa, otti sen uudestaan suuhun ja päästi sen sitten käskystä. Näyttö oli hyvä.Toinen maalimies oikeassa etukulmassa ja ilmaisu. Nyt toi rullan hyvin, kehuin tuonnin aikana, ja näytti hyvin. Kolmas pisto tyhjä vasemmalle, ok. Neljäs pisto tyhjä oikealle, ok. Viides tyhjä vasemmalle, jäi vähän lyhyeksi ja lähetin uudelleen, nyt meni syvemmälle. Kuudes pisto oikealle, piti olla suora palkka, mutta maalimies unohti ja Poju alkoi ilmaista. Keskilinjalle juostessa Poju huomasi kun viimeinen maalimies meni piiloon ja pysähtyi katselemaan. Sitten Poju jo unohti mitä oli tekemässä ja kutsuin sen luokse. Tyhmänä muistutin maalimiestä, että kyseessä oli suorapalkka ja lähetin uudelleen. Nyt meni hyvin (mutta omaa tyhmyyttäni vahvistin Pojun töppäilyä, olisi pitänyt vaan ottaa ilmaisuna kun niin aloitin). Viimeinen maalimies suorapalkka ja meni vauhdilla.
Seuraaviin treeneihin täytyy keksiä nyt jotain vaihtelua...Tarvitsisimme oikeasti pitkää rataa, mutta pitää ensin odottaa lumien lähtöä. Ensi treeneissä treenaamme ilmaisua vähän lähempänä olevilla maalimiehillä sekä pari takalinjalla olevaa haamua nostamaan motivaatiota.

Yeff oli mukana tallomassa aluetta. Hauskaa sillä ainakin oli: hyppi ihmisten päälle, säntäili pitkin metsää ihmiseltä toiselle ja onnistui kaivamaan vielä pari leluakin esille kasseista. Syvä lumi ei pahemmin hidastanut sen vauhtia :-)

Ei kommentteja: