lauantai 15. elokuuta 2009

Lentsun tokoa

Taas tuntuu vatsalihaksissa, että on tokoiltu ja naurettu kippurassa omille ja muitten toilailuille :-D Osaa se toko olla hauskaa!

Aloitettiin luoksetulo pysäytyksellä. Ei ikinä aikaisemmin tehty (tätäkään). Pallopysäytys merkin kohdalla. Kolmannella kerralla läpijuoksu ja merkin kohdalla tuli pari kenguruloikkaa :-) Pitää muistaa heittää pallo koiran taakse eikä suoraan suuhun. Jatkettiin puunkierrolla ja pysäytyksellä. Pitää itse muistaa peruuttaa tarpeeksi nopeasti ja välillä kiertoa ilman pysäytystä.

Sitten tunnari. Ja tietysti meille uusi juttu :-) (Mitähän me oikein yleensä treenataan....) Tehtiin yhdellä kapulla, joka piilotettiin ruohotupon alle. Matka oli 10 m. Yeff tajusi heti kerraasta ja ampaisi innokkaana etsimään kapulaa ja toi sen löydettyään suoraan minulle. Kehuin liian aikaisin, kehut vasta luovutuksen jälkeen. Tehtiin pari kertaa ja Yeff etsii hyvin nenällään.

Kaukokäskyt. Ihan läheltä. Maasta seisomaan vielä vaikea. Täytyy opettaa ensin istumisesta seisomaan kunnolla. Maahanmenot hienoja :-)

Lopuksi paikallaan makuu. Meni hyvin.

Ei kommentteja: