sunnuntai 2. elokuuta 2009

Poju Haku Raisio 2.8.2009

208 (T 90 M118)
Tulosta ei saatu. Tottis meni hyvin, mutta maasto huonommin. Kuuma painostava päivä. Henkilöetsinnässä pari sadekuuroa. Ei lainkaan tuulta. Mutta onneksi treenikaverilla Lauralla ja Glendalla meni paremmin: ykköstulos ja KVA sekä piirinmestaruus. ONNEA!

Ekana tottis ja Poju viimeisessä parissa.
Aloitettiin paikallaan makuulla. Se meni erinomaisesti :-)
Seuraaminen ok, henkilöryhmässä jouduin antamaan lisä seuraamiskäskyn, kun meinasi jäädä haistemaan yhtä henkilöä.
Liikkeestä istuminen ok. Voisi olla nopeampi.
Liikkeestä maahan ihan ok. Voisi olla myös nopeampi. Luoksetulo hyvä.
Liikkeestä seisominen. Jouduin antamaan kaksi seis-käskyä. Luoksetulo hyvä.
Kaikki noudot tosi hyviä :-) Jopa kaikki hypyt meni ongelmitta, eikä jäytänyt kapulaa.
Eteenmeno erinomainen :-)
Pisteitä 90.

Esine-etsinnässä löytyi vain kaksi esinettä. Poju hölkytteli vain ristiin rastiin alueen etu- ja keskiosaa. Pistoista ei ollut tietoakaan.
Pisteitä 20.

Henkilöetsintä
Eka pisto oikealle valeilmaisu :-( Jäi seisoskelemman takarajalle kallion päälle. Sitten otti rullan suuhunsa ja tuli keskilinjalle. Mutta ei halunnut lähteä käskystä näytölle. toisella käskyllä lähti näytölle, mutta tiesin jo että oli vale.
Tokalla pistolla vasempaan etukulmaan tuli taas rulla suussa keskilinjalle. Ehdin jo kirota ääneen, mutta nyt lähti näytölle hyvin ja siellä olikin ukko :-)
tämän jälkeen muuttui työskentely varmemmaksi ja teimme sarjan tyhjiä. Jossain 150 m kohdalla tuli osan matkasta takaisin rulla suussa, mutta pudotti se noin 20 m ennen keskilinjaa. En hyväksynyt ilmaisuksi (epäilin tosin, että oli käynyt maalimiehellä). Yksi pisto toiselle ja sitten uudestaan sille puolelle mistä oli tullut rulla ruussa takaisin. Nyt tuli taas rullan kanssa koko matkan takaisin ja lähdimme näytölle. Näytölle lähtö oli hidas, mutta kiihdytti vauhtiaan loppua kohden.
Tämän jälkeen alkoi Pojulla olla tankki tyhjä ja etsintä vauhti alkoin hiipua raviksi. Loput 50 m oli vain lönköttelyä ja tynkäpistoja, joten viimeinen mm jäi takanurkkaan :-(
Pari marjastajaakin oli hakualueella, mutta onneksi ne havaitiin ajoissa ja kello pysäytettiin, jotta ne saataisiin pois alueelta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi rähmä, että viimeinen ukko jäi metsään. Älyttömän mahtava tottis!
Taas saa olla ylpeä teid¨än aktiivisuudesta!
t;-)jaanakin

Laura kirjoitti...

Kiva oli löytää teidänkin blogi :). Teidän tottis oli tosiaan mahtavaa katsottavaa, lisää treeniä alle niin kyllä se HK3 sieltä vielä tulee! (Ja se EK1 myös, eikö!?) ;)