torstai 10. syyskuuta 2009

Yeffin tokotreenit

tuttuun tapaan kupittaan puistossa.

viime viikko:
Idarin asennot eli liikkeestä seisominen, liikkeestä istuminen ja liikkeestä maahanmeno. Liikkeestä seisomisessa meni taas istumaan. Sehän oli se meidän vanha ongelma. Asia kojaantui kun annoin heti käskystä pallopalkan taakse. Seuraavalla kerralla viivytin vähän palkan antoa. Liikkeestä istuminen ja maahanmeno nopeita. Lopuksi vielä idari liikkeenä ja palkka maahanmenon jälkeen. Nyt täytyy ottaa samoissa treeneissä liikkeestä istumista ja seisomista, että oppii erottamaan ne toisistaan.

Luoksepäästävyys. Koirat yksitellen paikallaanolossa kun ohjaaja meni tekemään luoksepäästävyyden muille koirille. koiran piti maata tällöin tarkkaavaisena paikoillaan ja lopuksi piti leikkiä koiran kanssa. Luoksepäästävyyden lisäksi tässä treenattiin vireen ylläpitoa tilanteessa kun esim odotetaan omaa kisasuoritusta. Yeffille luoksepäästävyys oli vähän vaikeaa kun ihmiset ovat niin kivoja. Nyt sujui hyvin, sännähti vain yhtä ihmistä vastaan, muiden kohdalla pysyi istumassa. Paikallaan makuussa haisteli maata eikä keskittynyt minuun :-(


Tämän viikon treenit

Hyppy
Tein kisaomaisesti. Tavallisesti palkkaan heti hypystä, mutta nyt Lentsu neuvoi tekemään enemmän koko suoritusta.

Seuraaminen
Päivän kohokohta! Meni jopa Lentsun mielestä loistavasti! :-D Aika pitkä seuraamisosuus pysähdyksillä, juoksulla, käännöksillä ja täyskäännöksillä. Jopa täyskäännös juosten onnistui (tehtiin ekaa kertaa). Oli tiivistä, kontakti pysyi koko ajan, käännökset tiiviitä ja nopeita :-)

Lopuksi kisa kosketusalustalle. Koiran piti siis pysähtyä sille, eikä tuoda sitä. Voittaja on pisin matka. Kolme kierrosta ja jokainen laittoi merkin mistä oli lähettänyt. Ekalla yrityksellä Yeff toi edellisen koirakon merkin (tupakka-aski)minulle. Tokalla kerralla toi kosketusalustan ja kolmannella kerralla taas toisen koiran lähetysmerkin :-) Joten saadaan treenata kosketusalustaa lisää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hah haaa... tuo kosketusalustan tuonti oli Yeffiltä hieno oivallus.
t;-)jaanakin