lauantai 17. lokakuuta 2009

TVA ja Pojun hakutreenit

Poju on nyt virallisesti Suomen tottelevaisuusvalio :-)
Pojun osalta tokot on nyt tokoiltu ja keskitytään hakuun tavoitteena saada siitä HK3 koulari. Ja ensi vuonna jälki- tai etsintäkisat...Jälkeä olemme alkaneet treenata tänä syksynä. Makkarajäljet sain unohtaa heti alkuunsa: pellolla Poju vain sähläsi edestakaisin nokka pystyssä yrittäin paikallistaa niitä makkaroita. Joten vaihdon taktiikka: jälki ilman makkaraa ja korkea keppimotivaatio. Eli jäljelle vain keppejä ja megapalkka kun reagoi keppeihin. Nyt jäljestää paremmin ja kepppilöydöistä menee onnesta ihan solmuun kun tietää saavansa kissanmuonaa :-D
Tarkkuusetsintä on myös työn alla, mutta ilmaisu on vähän hakusessa... Poju tuo nyt löytämänsä pienet esineet minulle, mutta on löydöistään niin tohkeissaan, että meinaa nielaista ne...

Mutta niihin hakutreeneihin...
Tänään saatiin mukaan kaksi vierailevaa tähteä :-) ja rata oli haastavaa pöheikköä, missä olimme vain harvoin treenanneet. Päivän teemana oli Pojulla suorat pistot. Eli merkkasimme piilot ja lähetyspaikat, jotta löytö tulisi aina suoraan edestä.
Eka pisto tyhjä oikealle: suora ja vauhdikas :-)
Toka löytö vasemmalle, suorapalkka. Sekin meni upeasti!
Kolmas löytö oikealle, hämäysumppari lähellä mm:stä. Suorapalkka. Tämäkin pisto hieno.
Neljäs tyhjä vasemmalle: kaartoi aluetta eteenpäin. En reagoinut tarpeeksi nopeasti, joten annoin Pojun jatkaa pistoa. Huonon näkyvyyden takia en tiedä kävikö 50:ssä, mutta ajallisesti ainakin lähellä.
Viides umppari oikealla, suorapalkkana ruoka. Suora ja vauhdikas pisto :-)

Tänään Pojulla löytyi oikeaa asennetta: oikein vauhdikasta, lähes vimmaista menoa, jota harvemmin Pojulla näkee :-)) Lopuksi innostui jopa rajuun repimisleikkiin mm:n kanssa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea viralisesta TVA-tittelistä!!!
Jälkihommeleista: Hienoa, että keppi/esinemotsku oli se oikea juttu jäljelle.
t;)jaanakin