sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Pojun hakutreenit ja esineitä

Tänään oli pitkästä aikaa pitkä, 300m rata. Paikkana Käärmekallio. Teemana motivaation säilyminen pitkällä radalla.

Kaikki mm:t olivat suoria palkkoja.
Eka mm oli heti oikeassa etukulmassa. Sitä seurasi x määrä tyhjiä pistoja ja noin puolessa välissä rataa mm vasemmalla puolella lähipiilossa. Ajatus oli, että löytäisi palatessaan tyhjältä pistolta, mutta juoksi ohi, joten lähetin uudestaan samalle puolelle ja löytö. Sitä seurasi tyhjä oikealle ja vasemmalta löytö 50 metristä. Löydön jälkeen x määrä tyhjiä ja löytö oikeasta takakulmasta, mistä sai ruoka-annoksen.
Loppua kohden pistot muuttuivat kapeiksi ja teräviksi, mutta pysyivät syvinä :-) Vähän hiipumista oli havaittavissa loppua kohden ja työskenteli välillä taaksepäin.

Kaiken kaikkiaan hyvät treenit Pojulle :-) Sai aina palkkion kun oli jaksanut painaa useita tyhjiä putkeen ja motivaatio säilyi Pojulle hyvänä.

Treenien jälkeen otimme Lauran kanssa vielä tarkkuusetsintää. Tämä osio on meillä vielä vähän hakusessa Pojun kanssa, kun en ihan tiedä miten se kannattaisi tehdä. G oli ensin ja otimme Pojun kanssa saman pikkuesineen samassa paikassa kuin G. Löysi hyvin, mutta se luovutus on aika hankala pienillä esineillä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meinaako Poju syödä ne pienet esineet? ;-)
t;-)jaanakin