lauantai 21. marraskuuta 2009

Hakua ja jälkeä

Pojulla tänään hakutreenit lentokentän metsässä. Siirsimme etulinjaa parikymmentä metriä edemmäs. Tuuli oikealta.

Eka pisto tyhjä oikealle. Poju kaartoi eka yrittämällä voimakkaasti eteenpäin, toisella taaksepäin (haistoi hyvin että ei siellä mitään ollut). Joten kävelin itse pidemmälle ja lähetin uudestaan ja lopulta kävi sivulinjalla asti.

Toka pisto vasemmalle. Mm ja ilmaisu. Vasemmalle upposi heti suoraan ja syvälle. Ilmaisu muuten hyvä, mutta tiputti taas rullan ihan minun luona ennen kuin annoin luvan ja ravisteli. Näyttö hyvä.

Kolmas tyhjä oikealle, laaja pisto, mutta upposi nyt syvälle. Neljäs tyhjä vasemmalle ja tämä oli hieno.

Viides lähipiilo oikealla ja suorapalkka. Hieno :-)

Kuudes takakulmassa ja suora ruokapalkka. Meni vauhdilla :-)

---------------------------------------------------------------------------------
Yeffille talloin lyhyen jäljen (n 150 askelta) kahdella kulmalla lyhyeen nurmeen. Välillä oli 1-2 askelta ilman namia, muuten nami lähes joka askeleella. Alussa vähän hoppuili, mutta rauhoittui sitten ja kulmat meni tarkasti. Ihan lopussa laittoi taas turbovaihteen päälle.

----------------------------------------------------------------------------------
Eilen Pojulla Piira päivä: Taas oli vinoutunut ja kaula-lapa oli oikealla ihan jumissa. Mutta Leena selvitti taas tilanteen :-)

Yeffin eiliset tokotreenit:

Tsaun hallilla otin ensin pari kertaa merkkiä ensin biletyksellä ja sitten suoraan. Meni Yeffimäisen vauhdikkaasti :-) pallonheitto palkaksi. Sitten otin ruudun ja vein Yeffin merkille. Yeffille näytetiin pallon vienti ruutuun. Suora ja nopea ruutu :-)
Lyhyt paikallaanolo: laitoimme koirat vuorotellen maahan ja sitten ylös. Yeff ei näytä kuuntelevan muiden käskyjä :-) Perusasennot ovat vähän vinoja kun nousee istumaan, joten otin vielä pari kertaa maahanmenoja ja ylöstuloja namiohjauksella.
Kehääntulotreeniä ja luoksepäästävyyttä. Nyt malttoi istua paikoillaan :-))Luoksetuloa lyhyeltä matkalta ja namiohjaus lopussa, että saisin lopussa istumaan suoraan edessä, vauhtihan siinä vähän hiipuu joten lopuksi vielä vauhti luoksetulo rättiin.

Illalla oli vielä kontaktiagitreenit ja treenasimme nenäkosketusta. Pyöräytimme koiran sivulta kontaktille ja siinä nenäkosketusta. Yeff haluaa jäädä liian ylös ja minun täytyy nyt ohjata se namilla nopeasti oikeaan paikkaan. Otimme myös vähän keinun alkeita.

Ei kommentteja: