sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Hakua ja muuta

Lauantaina Pojulla hakutreenit Käärmekalliolla. Etulinja oli noin 50m tavallista edempänä. Vierailin toisessa ryhmässä ja treenasimme Pojulle täysin uusien ihmisten kanssa. Pojulla otettiin pitkästä aikaa pari ilmaisua mukaan. Vanha ongelma oli tallella, eli pari metriä minusta tiputtaa rullan, ravistelee, ottaa rullan suuhunsa ja tulee istumaan rulla suussa minun viereen. Luultavasti jonkinlainen stressireaktio, mutta en oikein tiedä miten lähteä sitä työstämään. Ehkä pitäisi ottaa ilmaisuja kentällä...

Ensimmäinen pisto oikealle kisaomaisesti tuomarin kanssa. Mm piilossa tiheän kaatuneen puunlatvan alla. Pisto hyvä, vähän oli tökkinyt mm:stä, ilmaisussa teki sen rullan tiputuksen, näyttö innokas, ei meinannut millään pysyä maassa kun mm kömpi esiin. Mm palkkasi.
Toka tyhjä vasemmalle. Siellä hämypiilo. Hyvä pisto.
Kolmas suorapalkka oikealle. Sekin hyvä.
Neljäs arkkupiilo vasemmalle. Ilmaisu. Taas se rullan tiputus ja ravistelu, haisteli vähän maatakin ennen kuin nappasi uudestaan suuhun. Näyttö nopea ja innokas.
Viides tyhjä oikealle, jäi vähän lyhyeksi joten lähetin uudestaan.
Kuudes suora ruokapalkka vasemmalle. Hyvä.

Pojulla oli vieläkin asenne kohdallaan ja lopussa innostui repimisleikkeihin tuikituntemattomien maalimiesten kanssa :-)
-------------------------------------------------------------------------------

Illalla talloin Yeffille jäljen pellolle lyhyeen nurmeen. Noin 300 askelta. Pysyi hyvin ihan jäljen päällä, mutta nyt oli neliveto käytössä. Olen voinut jäljestää tavallisesti suht löysällä liinalla, mutta tänään siitä ei ollut tietoakaan. Eikä millään malttanut pysähtyä syömään nameja.
---------------------------------------------------------------------------------

Tänään Pojulla leluhyppynoutoa sekä vähän seuraamista, se on viimeaikoina alkanut edistämään (taitaa olla treenin puutetta), mutta tänään meni hyvin.

Yeffillä peruutusta ja täyskäännöksiä.

Lopuksi vielä esineruutu molemmille: 10 x 50 kaistale. Viiteenkymppiin useita esineitä. Yeff haki ensin kolme "sata lasissa"-tyyliinsä. Ja sitten Poju kolme esinettä rauhalliseen tyyliinsä.

Ei kommentteja: