maanantai 29. maaliskuuta 2010

Yeff TOKO 27.3 Lieto

ALO2 153
Tuomari Ilkka Sten

Luoksepäästävyys 10
Paikallaan makaaminen 0
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Estehyppy 7
Kokonaisvaikutus 9

Koska olin kerran ilmoittautunut kisoihin, niin päätin sinne mennä vaikka paikallaanmakuu ei ollut kunnossa. Tosin päätin myös ennen kisoja keskeyttää paikallamakuun ja ilmoitin tuomarille, että palaan heti takaisin koiran luo paikallaanmakuussa ja Stenin mielestä se oli ok.

Luoksepäästävyys meni hienosti :-) Yeff pysyi istumassa eikä pomppinut tuomarin päälle.

Paikalla makuu: Yeff meni toisella käskyllä maahan. Kävelin kentän toiseen päähän, käännyin ja lähdin heti takaisin Yeffin luo. Yeff nousikin tässä vaiheessa seisomaan ja jäi katselemaan minua. Kytkin koiran kiinni ja jäimme seisomaan riviin. Vieressä makaava russeli päätti nyt tulla moikkaamaan meitä ja nappasin sen kaulapannasta kiinni kun näyttivät alkavan leikkiä siinä. Eipä mitään hässäkkää päässyt syntymään :-)

Yksittäisliikkeet
Meitä edellä oleva koira kusi kehään (se samainen iloinen russeli, joka meitä jo aikaisemmin moikkasi ;-) ), joten seuraamiskaaviota muutettiin lähemmäs yleisöä. Tämä olikin Yeffille vaikeaa ja jouduin lisäkäskyttämään Yeffiä, että se ei olisi lähtenyt moikkaamaan yleisöä. Taluttimetta seuraamisessa jäi myös viimeinen perusasento tekemättä.
Maahanmeno liikkeestä, luoksetulo ja pysähtyminen seisomaan liikkeestä olivat Yeffimäisen nopeita ja upeita :-)
Estehypyssä yleisö alkoi taputtaa viereisen kehän evl koiralle juuri kun annoin hyppy-käskyn. Yeffillä taisi mennä plasmat vähän sekaisin kun se lähti hyppäämään suoraan minun sivulta, seurauksena törmäsi esteeseen ja tipahti kyljelleen esteen toiselle puolelle. Yeff kömpi siitä jaloilleen ja liikken loppuosa meni suunnitelmien mukaan. Kokeilimme heti perään uutta hyppyä ja se meni loistavasti.
Kokonaisvaikutelmasta saimme ysin, koska Yeff haukkui ennen luoksetuloliikettä.

Kisoista jäi hyvä maku ja kunhan saamme paikallaanmakuun kuntoon niin oksat pois :-D

1 kommentti:

jaanakin kirjoitti...

Totta tosiaan! Te olette pian EVL:ssä!