maanantai 25. lokakuuta 2010

Lauantain haku- ja jälkitreenit

Vihdoinkin oli vähän tuulta treeneissä :-)
Tyynen sään takia olemme tehneet viime aikoina vain hajumielikuvia. Mutta nyt tuuli ihan mukavasti vasemmalta ja päätin kokeilla valmiita mm 50m:ssä. Eka mm oli vasemmalla puolella ja piilolle asti oli avonaista maastoa, sinne Yeff upposikin sammaleet pöllyen. Otin valmiin myös oikealle, kun silläkin puolella oli helppoa maastoa ja toka mm löytyikin vauhdilla. Kolmastin löytyi vasemmalta helposti vaikka piilo olikin kallion alapuolella kivenkolossa, mistä ei saanut niin helposti hajua. Muta se neljäs mm oli hankala...sain lähettää ainakin neljä kertaa. Yeff upposi syvälle mutta kaarsi aina ennen piiloa väärälle hajuttomalle puolelle...Lähetin sitten lähempää mm:stä ja lopulta se löytyikin. Mutta teki mieli hakata omaa päätä puuhun, kun huomasin lähempää millaiseen maastoon olin yrittänyt kokematonta koiraa lähettää...vaikka reitti kauempaa näytti avonaiselta, niin lähempää se olikin upottavia suonsilmäkkeitä joiden päälle oli kaadettu ristiin rastiin vesakkoa. Positiivista oli, että Yeff etsi sinnikkäästi sekä tuli kutsusta takaisin. Viides eli viimeinen mm oli taas helpolla vasemmalla puolella ja löytyi hienosti :-)
Yeff sai myös kehuja nätistä mm käyttäytymisestä :-) Kyllä se sitkeys ja huolellisesti palkkaavat maalimiehet kannattaa. Pari nuolaisua Yeff taisi antaa, mutta muuten pysyi hienosti maassa.

Illalla tein vielä n 700 askeleen peltojäljen kultivoidulle pellolle. Eli raahasin saappaissa pari kiloa mutaa mukanani. Emme olleet aikaisemmin jäljestäneet tällaisella alustalla, mikä näkyi pienenä haparointina varsinkin kulmissa ja kaksi esinettä jäi ilmaisematta.

1 kommentti:

jaanakin kirjoitti...

Lennokkaan pusukoiran kanssa joutuu välillä keskittymään yllättäviin seikkoihin. Hienoa, että sinnikäs työ saa palkkansa.

Hah-haa, pystyn hyvin kuvittelemaan sun kumisaappaiden painon. Sellainen määrä savea ei ihan hevillä edes huuhtoudu pois.