torstai 17. helmikuuta 2011

Pakkasta - pakkasta

Jo alkaa tämä pakkanen riittää. Tulisi jo kevät. Sisätottistelussa alkaa jo mielikuvitus loppua ja treenit mennä aika yksipuolisiksi :-(
Eilen vuokrasimme sitten Anskun kanssa sisähallin, että saisimme vaihtelua treeneihin. Ekana normi-luoksetulo ilman pysäytyksiä. Näköjään edessäistumis-keittiötreenit ovat olleet hyödyllisiä. Niin nätti loppuasento :-) Ja sitten hinkkasimme Yeffin kanssa luoksetulon stoppeja eri tyyleillä. Nyt pitäisi vain saada toistoja ja toistoja.
Ruutua lätkällä ja ilman. Yksi Yeffin lemppariliikkeistä ja vauhti sen mukaista :-) Välillä autoon huilimaan kun Lasse treenasi ja sitten taas pari luoksetulon stoppia. Seuraamista käskytyksellä, ihan ok. Lopuksi vielä metallihyppynouto: hyvä.

Ilmeisesti sisätreenit keittiössä ovat todella hyödyksi, vaikka niin tylsiä ovatkin...Edessäistumiset luoksetulossa ja kapulan luovutuksessa olivat niin suorat ja tiiviit. Samoin perusasennot alkavat olla hyvällä mallilla :-)

----------------------------------

Tänään pojilla Piira-päivä Halikossa.

Poju pääsi ekana käsittelyyn ja oli niin muikeaa poikaa. Se koira osaa todella nauttia käsittelystä ja heittäytyy heti matolle kun pääsee sisään. Pojussa ei ollut mitään vinoutta (jota on usein aikaisemmin ollut), mutta lihakset oli aika jumissa sekä selkärangasta joustavuus hävinnyt. Lumessa juoksu oli tehnyt tehtävänsä. Mukavasti Leena sai jumeja taas auki ja joustoa rankaankin alkoi löytyä. Poju jopa venytteli kunnolla käsittelyn jälkeen :-)

Yeff oli aikamoinen venkula ennen kuin asettui kyljelleen. Yeffiltä löytyi myös vähän lihaskireyttä, joka johtui todennäköisesti vetohommista ja lumessa juoksusta, mutta ne saatiin helposti hoidettua. Vetreä poika :-)

Ei kommentteja: