lauantai 24. syyskuuta 2011

Yeff HK1!

Kerimäki beauceronien mestaruuskisat
Haku alo 1-tulos ja luokkavoitto :-)
Tottis 89, esineet 30 ja henkilöetsintä 162 eli yhteensä 281 pistettä.

Pienessä sateessa aloitettiin tottiksella ja paikallaanolla. Saisi mennä nopeammin maahan ja hetkeksi laski pään maahan. Rauhallinen.

Tottisliikkeissä oli heti alusta asti tarkkaavainen ja innokkaasti mukana. Seuraaminen oli pääasiassa hyvässä kontaktissa ja hyvää. Ajoittain pientä edistämistä ja henkilöryhmässä kontakti herpaantui. Mutta olen tosin tyytyväinen :-) Itse tein kämmin, kun tein kaavion peilikuvana siihen mitä piti...
Jäävät tosi hyviä :-) Luoksetulo oli vauhdikas ja pysähtyminen liukkaalla kentällä tuotti vaikeuksia, joten loppuaseno jäi vähän vinoksi.
Tasamaanouto hyvä, ote saisi olla parempi. Hyppynoudossa sama juttu. A-este noudossa tuli liukkaan A-esteen kanssa toisella puolella ongelmia. Tippui ilmeisesti alas esteeltä (esteessä ei ollut mattoa), mutta sinnitteli itsensä yli. Eteenmeno suora ja nopea, mutta meni vasta toisella käskyllä maahan.

Henkilöetsinnän maasto avointa sammalmetsää. Ekalla pistolla vasemalle sai hajun maalimiehestä ja kaarsi aluetta parikymmentä metriä eteenpäin. Haukkuilmaisu hyvä ja tuli jopa käskystä sivulle :-)
Laaja tyhjä oikealle sekä vasemmalle. Sitten oikealta ilmaisu. Umppari, mihin Yeff onnistui tunkemaan päänsä jostain raosta sisään ja haukkui pää piilossa :-D
Lopuksi vielä yksi laaja pisto vasemmalle, mistä löytyi viimeinen ukko. Pisteitä lähti työskentelystä, jonka pitäisi olla enemmän risteilyä eikä itsenäistä juoksentelua. (Se oli kyllä jo etukäteen tiedossa, että nättejä pistoja ei tulla vielä näissä kisoissa näkemään...)

Lopuksi esineet. Ekalla vauhdikkaalla pistolla nosti esineen takalinjalta. Oli ilmeisesti reagoinut etulinjaesineen hajuun, mutta ei jäänyt sitä tarkentamaan vaan jatkoi eteenpäin takalinjalle. Pisteitä kuitenkin täydet 30 :-)

Kyllä kannatti ajaa ne vajaa 600 km Kerimäelle :-) Oli hauskaa kisaseuraa ja mukava majoitus! Saatiin vielä hieno palkintolautanen päivän parhaasta tottistuloksesta :-)
Yeff teki myös sen tasoisen tottiksen kuin osaa ja haussa kävi selväksi ne asiat mitä pitää työstää ennen ensi kisoja.

4 kommenttia:

jaanakin kirjoitti...

Onneksi olkoon Tanja ja Yeff!
Tuloksesta näkee, että on treenattu!!!

IMHO, jos tuulet ovat hakualueella käyneet niin, että koira voi saada kauempaa haisun, niin oikeinhan koira teki, kun nosti maalimiehet vähän kauempaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea teille molemmille. Hienot pisteet.

t. Anne J.

Sanna kirjoitti...

Stort GRATTIS Tanja och Yeff!!! Mycket bra jobbat!! Kram på er

Anonyymi kirjoitti...

Te ootte taas ollu super aktiivisia! Oikein paljon onnea hienoista tuloksista.
terkkuja,
Kati