torstai 3. marraskuuta 2011

IPO leiri

Takana mahtava leiri IPO:n merkeissä Skånessa. Tungin itseni mukaan leirille vaikka emme puruja harrastakaan. Vaikka matka tuntui pikältä, niin kyllä se kannatti. Seurana oli Yeffin sisko Jopo emäntänsä kanssa. Mukavassa seurassa pitkä ajomatkakin meni leppoisasti.
Aamupäivällä otimme pareittain aika kisaomaiset tottikset. Pientä hiomista siinä vielä on, mutta kokonaisuudessaan meni ihan ok.
Iltapäivällä purutreenejä. Yeff oli kyllä niin onnessaa ja täpinöissään (ja häntä entistä kippurammin :-D ) Se koira tosiaan nautti kun pääsi kentälle Rolandin kanssa. Ensimmäistä kertaa Yeff sai myös kokeilla hihaa, ja näytti se maistuvan pojalle ;-D

Illalla Yeff ja Jopo pääsivät juoksemaan Ystadin upealle (ja autiolle) hiekkarannalle. "Kotiin" tullessa meitä odottikin maukas päivällinen, joka nautittiin leppoisasti hyvässä seurassa.

Seuraavan päivän ohjelma oli samanlainen. Tosin totistelun tein lyhyemmän kaavan mukaan ja lähinnä leikkien. Purutreeneissä testasimme Yeffillä ilmeisesti IPO1 liikkeitä (joissa ohjaaja tietysti ihan h-moilasena pihalla), mutta koiralla oli hauskaa.

Maanantai aamuna lähdimme väsyneinä, mutta tyytyväisinä ajelemaan kohti Tukholmaa. Toivottavasti saamme taas ensi vuonna tilaisuuden käydä Skånessa.

TACK SANNA, ROLAND och ANNICA!!! Ni är bäst!!!

Alla Sannan ottamia kuvia leiriltä:
1 kommentti:

jaanakin kirjoitti...

Jehffi näyttää kyllä aika ammattilaiselta!!!