keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lauantain hakutreenit ja muuta treeniä

Taas meille uudessa metsässä :-) Teemana oli suorat pistot eli sijoitimme piilonpaikat niin, että saimme mahdollisimman hyvät ja avoimet lähetyslinjat.
Otin vain 4 mm ja palkkaamiseen mukaan leikin. Palkkana mm syöttivät ensin pari nakkia kun Yeff makasi maassa, jonka jälkeen jatkoivat lelulla. Hyvin toimi :-)
Kolme pistoa olivat suoria. Yhden lähetin huolimattomasti vinoon, mutta Yeff korjasi itse piston suoraksi.

Alkuviikosta saimme tehtyä pari janaa ennen lumentuloa ja ne onnistuivat nyt hyvin. Yeff meni janaa suht rauhallisesti ja keskittyneesti. Nyt voidaa jättää jäljestys tyytyväisinä talvitauolle, kun saimme viimeisen jäljen ja viimeiset janat menemään loistavasti :-)

Tokopuolella alkaa tunnari vähän hahmottua, vaikka matkalla oli tulla harmaita hiuksia...Nyt meillä on ollut tapana piilottaa oma kapula lähelle kapulakasaa ja välillä Yeff keksi tyylin ensin 'räjäyttää' kasa ja sen jälkeen alkaa etsiä sitä oikeaa kapulaa ympäriinsä singonneiden kapuloiden seasta (sen oikean oman tuomisen Yeff on kyllä sisäistänyt, mutta tyyli on hieman kyseenalainen). Yritin hidastaa kapuloille menoa kylvämällä nameja kapuloiden eteen, mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta...ne kapulat ovat niin paljon hauskemmat kuin namit.

Tottiksessa ollaan hiottu henkilöryhmää ja se hiominen alkaa nyt kantaa hedelmää :-) Lähes törkeän hieno :-D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aaaltoja teille!

t;-)jaanakin