torstai 31. maaliskuuta 2011

Loistotreenit :-)

Tänään oli niin onnistuneet treenit että se syöty kännykkä annetaan anteeksi :-)

Ensin janatreeniä. Tein jäljen taas myötätuuleen ja vanhensin vajaa tunnin. Koska jälki oli myötätuuleen, sai Yeff selvästi hajun takajäljestä. Mutta nuuhkaisi taaksepäin vain kerran ja lähti menemään oikeaan suuntaan :-)
Molemmat janat menivät yhtä hyvin ja nyt ei ryntäillyt eteenpäin, vaan meno oli hyvin määrätietoista ja kepit ilmaistiin hyvin.

Ja aksatreenitkin meni putkeen :-) Viimeksi nimittäin sain Elinalta noottia siitä, kun huusin Yeffille kun se meni väärälle esteelle (itse olin sen kumminkin sinne ohjannut). Tänään siis mentiin oikeita esteitä ja onnistuinkin ohjaamaan niille ajoissa. Teimme kepeille tyrkkäyksiä, joka olikin Yeffille tosi hyvä ohjaustapa. Teimme tyrkkäyksiä esteen tai putken kautta avo- tai suljetussa kulmassa kepeille. Ja lopuksi vielä ratapätkä, jossa oli monta tyrkkäyspaikkaa.

Ja siitä kännystä vielä: kävin ostamassa uuden, mutta kotona huomasin, että sim-korttikin oli vioittunut :-( Ja ne soneralaiset lakkoilee, joten saan olla ilman puhelinta viikonlopun yli. Ehkä ihan terveellistäkin...

Ei kommentteja: