keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Paimennusta ja janoja

Ei mennyt eka paimennuskierros ihan putkeen. Ensin Yeff sai taas olla maneesissa katsomassa muiden paimennusta. Nyt sentään rauhoittui nopeammin kuin viimeksi, mutta vähän oli ensin riehuttava. Ekalla kierroksella yritimme taas kuljettaa lampaita kujien läpi...ei onnistunut kertaakaan. Positiivista oli, että ei haukkunut. Mutta paimensi totaalisesti itselleen. Maahan-käskyä noudatti, mutta muuten kuulo hävinnyt.

Toinen kierros liinassa takaapäin ajoa. Meni hyvin ja rauhalisesti, koska pystyin ajamaan löysällä liinalla ja estin liinalla vain, jos Yeff yritti sännätä lampaiden eteen. Nyt saimme kujat onnistumaan :-)

--------------------------------------------------------------

Sopivasti oli paljasta maata näkyvillä, että sain treenattua jälkijanoja. Kolme n 20-30 m pituista jälkeä myötätuuleen, kaikki oikealle ja jälki vain pari metriä lähetyskohdasta. Kaksi keppiä jäljellä ja namipalkka kepistä. Ekalla lähti takajäljelle, toisella yrityksellä onnistui. Muut kaksi menivät hyvin :-)

Ja hyviä uutisia Yeffin siskosta: Jopolla A/A lonkat ja 0/0 kyynärät :-)

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Hitsi kun tuntuu uskomattomalta että pääsette jo janatreeniä tekemään!! Meillä on lunta toista metriä ja pakkastakin yli -10 astetta. Tuntuu jälkitreenit vielä niin kaukaiselta... Mutta eiköhän se kevät sieltä vielä kolkuttele. Ekoja kokeita Lillin kans on jo toukokuulle haaveiltu.

Lauantaina lähden hakemaan Donna-mamman meille. Siitä se jännääminen sitten todella alkaa! :)