keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Sisäteeriä ja jälkeä

Eilen tottis-sisähallitreenit.
Aloitimme parilla perusasennolla ja nojaaminen on toistaiseksi ainakin vähentynyt :-). Pienellä pätkällä seuraamista tarkistimme, että paikka ja suoruus ok, jonka jälkeen pääsimme päivän teemaan eli täyskäännökset. Ne kun tuppaavat jäämäään usein vähän vajaiksi. Kyllä on hyvä, että on useita silmäpareja katsomassa ja saa hyviä neuvoja :-) Varsin pienellä oman asennon ja liikkeen muutoksella saimme ongelman pois :-D. Hyvät treenikaverit ovat kyllä kullanarvoisia!
Lopuksi vähän toko-hömpötystä: spontaania merkkiä naksulla ja namipalkalla lyhyeltä matkalta. Palkkauskriteerinä paikka merkin takana ja rintamasuunta suoraan minuun. Ei olla tehty pitkään aikaan, mutta hyvin muisti Yeffi hommat :-). Ja sitten kaukkareita: istumaannousussa tuli ensin vähän eteen, mutta lyhyemmältä matkalta meni vaihdot paikallaan. Seisomaannousut sekä istumisesta ja maasta hyvät.

Tänään jäki kovalle kyntöpellolle. Pituus vain parisataa askelta ja tiheällä makkaralla. Pari-kolme vähän pyöristettyä kulmaa. Taisi olla aika vaikea pohja, kun mentiin niin hitaasti eteenpäin. Mutta hyvä, että menee huolellisesti :-)

Ei kommentteja: