keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Treeniblogin tynkää

Yritän alkaa pitämään treeniblogia. Saa nähdä miten onnistuu :-D

Kun se talvi ei ole tullutkaan, niin jatkamme jäljestystä: tänään helpolla lyhyellä nurmipohjalla mutkitteleva n 500 askeleen jälki aika tiheällä makkaralla (max 10 tyhjää). 4 esinettä. Jäljestys ok. Parista kulmasta parikymmentä senttiä yli. Esineet ilmaistiin loistavasti :-)
Pari päivää sitten tein nimittäin jäljen vanhalle mansikkapellolle (joka harmittavasti kynnettiin ylös eilen) ja se oli aika haastava pohja ja ilmaisut olivat hankalia. Testailin siinä jäljestystä eri suuntiin riveihin nähden ja alussa meinasi mansikkarivit ohjata Yeffiä sivuun jäljeltä. Mutta aika pian se oppi olemaan tarkaavaisempi ja olemaan välittämättä niistä mansikkariveistä :-) Mutta se ilmaisu oli vaikeaa siinä poikittain vesitäytteisten rivivälien tai mansikkakumpujen päällä.

Tänään iltapäivällä vähän kotipihatottista. Teemana oikea paikka sivulla perusasennossa ja seuraamisessa. Yeff kun helposi tuppaa vähän edistämään. Mutta nyt ei edistänyt :-) Ja sitten vähän tokon luoksetulon stoppeja puunkierrolla. Meni loistavasti :-)

Ei kommentteja: