torstai 14. huhtikuuta 2011

Peltojälkeä ja tokoa

Eilen tein ekan n 200 askeleen peltojäljen Yeffille. Vanhensin n 30 min. Makkaraa joka askeleella. Oli kyllä sellainen neliveto päällä, että huh-huh. Jouduin pidättämään liinasta aika lailla, että malttoi mennä askel askeleelta.

Tänään jatkoimme peltojäljellä: 200 askelta suoraa jälkeä, n 30 min vanha. Makkaraa joka askeleella...Aggrrh...omat perslihakset oli niin jumissa eilisen kyykkimisen jäljiltä, että jäljen teko oli yhtä tuskaa...Kannatti kuitenkin tehdä :-) Eilinen Yeffin toppuuttaminen niin että tarkisti joka askeleen oli tuottanut tulosta. Nyt en enää joutunut kädet verillä roikkumaan liinassa, vaan Yeff meni suht tarkasti ja maltilla :-)
--------------------------------------------------------------------

Illalla Lentsun tokokurssin eka kerta urheilustadionin parkkiksella, joten vilskettä ja häiriöitä riitti. Ei tainnut kellään mennä ihan putkeen ;-) Lentsu kun meinasi, että aloitetaan helpolla liikkeellä eli luoksetulolla....pieleen meni :-D Yeffin kohdalla aloituksen maahanmenoon kaksi käskyä, lähtemiseen vaati kaksi käskyä, pysäytys venyi tooosi pitkäksi, maahanmeno ok, loppu ok.

Pitkä seuraamispätkä kaikilla mausteilla: kaikki askellajit, käännökset ja täyskäännökset liikkeessä ja paikoillaan, askelukset...Meni super :-D !!! Jee jotain me osataan!

Lopuksi ryhmäpaikallaanmakuu. Vaati taas kaksi maahanmenokäskyä. Pysyi maassa kun olin piilossa, mutta pää pyöri kun väkkärä, kun seurasi kaikkea sitä hulinaa ympärillä.

Kotiläksy: Maahanmeno sivulla (joku vihje onko luoksetulo vai paikallaanmakuu), luoksetulon lähtö maasta, pysäytykset puunkierrolla ja pitkältä matkalta, luoksetulon loppuosa. Olikohan siinä nyt kaikki...

Ei kommentteja: