torstai 28. huhtikuuta 2011

Tottista ja tokoa

Tänään tottis-äkseerausta:

Kentällä teenasimme ilmoittautumista. Tällä kertaa vielä ilman toista koirakkoa. Ensi kerralla täytyy ottaa toinen koirakin mukaan.
Ja hyppynoutoa patukalla. Ekalla vinolla heitolla kiersi takaisin. Toka meni hyvin. Suorapalkka rättiin. Täytyykin treenata lisää vinoja heittoja.
A-este patukalla. Kiipesi molemmat puolet alas!!! :-D Jes, ollaan tosi iloisia, tekniikka alkaa olla hallinnassa!

Sitten Kupittaalle häiriö-tottistreeneihin:

Ruutu. Tarkoituksena oli ottaa kisamasesti...eipä onnistunut. Yritettiin kosketusalustalla. Toi alustan minulle. Ei siis toiminut. Palattiin perustreeniin eli vietiin yhdessä lelu ja lähetys. Sama uudestaan. Kolmannella kerralla vain käytiin ruudussa ja tehtii kokonaisena kisaliikkeenä. Nyt löysi ruudun, pysähtyi hyvin ja meni käskystä maahan sekä tuli sivulle käskystä.

Tunnari laudalla, oma laudalla lehtien alla. Heti kun otti oman lähdin juoksemaan poispäin ja suorapatukkapalkka. Kotona olen yrittänyt tässä liikkeessä laskea virettä ja tehdä se mahdollisimman tylsäksi monella toistolla ja namipalkalla. Lentsu tyrmäsi minun filosofiani tunnarissa (ja taisi olla siinä oikeassa ;-D): kisoissa en tule onnistumaan laskemaan Yeffin viretilaa ennen tunnaria, joten on parempi opettaa se toimimaan oikein korkeassa vireessä. Ja tunnari treenataan vain kerran.

Ruutu evl tyyliin merkiltä. Palkka ruudussa, koira vietiin seisomaan merkin taakse ja lähetys ruutuun. Seuraavaksi apuohjaaja vei palkan ruutuun koiran näkemättä, ensin lähetys merkille ja siitä ruutuun. Jes, toimii :-)

Lopuksi ryhmäpaikallaanolo. Ja nyt onnistui myös ilman hihnaa kehäänmeno :-) Ja paikallaanmakuukin meni hienosti.

Ei kommentteja: