lauantai 31. joulukuuta 2011

Hyvää Uutta Vuotta!


Lunta kun kaivataan oli pakko laittaa vanha kuva esiin :-)

Eilen jatkoimme seuraamisen paikkaa höystettynä täyskäännöksillä, taitaa ne pikkuhiljaa alkaa sujua kunhan ohjaaja vain muistaa kääntyä oikein. Ja paikkakin on pysynyt hyvänä. Ja sitten eteenlähetyksen loppuosaa.
Illalla vielä tunnari. Taisi olla paras esitys aikoihin. No pientä palikan pyörittelyä esiintyi, mutta ei paha. Eli juoksi rivin päähän ja siitä haisteli kapulat läpi. Oma oli toiseksi viimeinen ja sen Yeff nappasi kun tuli kohdalle. Muihin ei edes koskenut.

Uuden vuoden juhliminen aloitettiin tänään peltojäljellä lyhyeen nurmeen n 500 askelta 5 kulmalla ja 4 esineellä. Oli tosi helppo pohja ja meno olikin aika reipasta kävelyvauhtia. Esineet ilmaistiin hyvin, paitsi yksi ilmaistiin vastatuulessa noin metriä aikaisemmin, mutta hetken siinä kun ihmettelimme missä se esine on niin Yeff siirtyi oma-aloitteisesti oikeaan kohtaan :-). En tiedä onko näin helpoista jäljistä mitään muuta hyötyä kuin että ohjaajan hermo oikein lepää ja sitä luulee osaavansa jotain kun kaikki sujuu kuin unelma :-D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö ole hienoa, että harjoittelukausi senkun jatkuu. Vaikka toisaalta kyllä lumikin olisi jo mukavaa :)

Oikein hyvää Uutta Vuotta 2012

t. Jaloset

jaanakin kirjoitti...

Oikein hyvää UUTTA VUOTTA teille kaikille!!