lauantai 18. huhtikuuta 2009

Lentsun tokot

Viimeinen kurssikerta.

Pojun treenit:

Ohjattu nouto:
Meillä on ollut ongelmana hidas merkille meno. Tein Pojulle pienen hetsauskierron sen jälkeen kun kapulat oli viety. Nyt lähti vauhdikkaasti merkille :-) Mutta haki keskikapulan :-( Seuraavalla yrittämällä hetsasin taas Pojua kapuloiden viennin jälkeen ja odotin hetken ennen kuin lähetin merkille. Oli parempi kuin tavallisesti, mutta hippasen hitaampi kuin eka kerta. Kapulan haku ja tuonti vauhdikkaita ja nyt tuli oikea kapulakin. Treenatessa otan hetsauksen mukaan, mutta en pidä vielä sitä pientä odotusta.

Luoksetulo:
Osina. Seisominen ja heti palkka. Seisomisesta makuu ja heti palkka. Makuulta luokse ja palkka. Sitten koko liike. TÄYDELLINEN !!! Ja lopuksi vielä pari läpijuoksua ja palkka vauhdista.

Kaukkarit:
Häiriöllä eli kaikki teki samaan aikaan. Matka kasvatettiin mahdollisimman pitkäksi. Pojulla about 50m eikä ongelmia :-)

Istiminen ryhmässä:
Meni hienosti.
-------------------------------------------------------------------------------------

Yeffin treenit:

Ruutu:
Yeff odotti istumassa kun vein lelun ruutuun. Palasin takaisin ja lähetin. Meni vauhdilla :-) Pidensin matkan n 30 metriin ja sama. Meni yhtä hienosti. Kotiläksyksi ruutu pihalla samalla paikalla ja vien sinne lelun valmiiksi ennen koiran tuontia paikalle.

Kaukkarit.
Häiriöllä eli kaikki teki samaan aikaan. Tein lähietäisyydellä istu-maahan. Välillä tuli istumisessa eteenpäin :-( Muutettava palkkausta, en saa palkata kädestä!

Paikallaan olo:
Normaali matka. Yeff pysyi hyvin vaikka naapurikoira lähti liikkeelle ja sen omistaja pelasi vieressä namien kannsa :-)

2 kommenttia:

jaanakin kirjoitti...

Pojat ovat olleet koulussa. BTW oliko treenit sisällä vai ulkona? Täällä nimittäin tuuli eilen niin, etä tupee meinasi irrota.

Anonyymi kirjoitti...

Ulkona oltiin ja tosi kylmä kova tuuli...Ja tietysti kaikenlaista roskaa ja lehtiä lenteli ohi lisähäiriönä varsinkin Jepulalle.

Tanja