lauantai 25. huhtikuuta 2009

TOKO Lieto 25.4.2009

EVL3 196,5
Tuomari TUIJA SERE

Istuminen ryhmässä 10
Paikalla makaaminen 10
Vapaana seuraaminen 6
Idari 6
Luoksetulo 9
Ruutu 0
Ohjattu noutaminen 0
Metallinouto hypäten 9,5
Tunnistusnouto 6
Kauko-ohjaus 7

Olipahan kauden avaus! Perseelleen meni. Pojua kiinnosti tänään kaikki muu paitsi tokoilu. Liikkeet missä piti vain olla paikallaan meni hyvin, mutta sitten kun piti tehdä jotain. Oli kunnon vanha lehmä tyyliä. Seuraamisessa laahusti jossain jäljessä. Juoksuosuus oli ainoa hyvä. Unohtui välillä katselemaan lintuja ja sain lisäkäskyttää monta kertaa...

Idarissa jäi istumisesta seisomaan. Seuraaminen oli tässä kuitenkin vähän parempaa.

Luoksetulo meni ok. Tai ainakin pysäytykset, vauhdissa olisi ollut toivomisen varaa.

Ruudussa jäi vähän ulkopuolelle ja lisäkäskyillä sain ruudun keskelle, mutta jouduin antamaan yhden käskyn liikaa, joten meni nollille.

Ohjattu oli taas ihan ihme. Juoksi hyvin merkille, mutta sitten alkoi haistella ilmaa. Lähetin Pojun oikealle, mutta se lähtikin nokka pystyssä toiseen suuntaan. Otti vasemman kapulan, pysäytin Pojun ja lähetin uudelleen oikealle ja Poju otti seuraavan kapulan oikealta eli keskikapulan.

Hyppynouto hyvä.

Tunnari: taas outoa ilman haistelua. Lähti hyvin kapuloille. Pysähtyi kapuloille, mutta sen sijaan, että olisi alkanut haistella niitä, niin nostikin taas kuonon ilmaan ja seisoi siinä nokka pystyssä useita kymmeniä sekunteja. Sillen tuli ilmeisesti mieleen, että joku kapula piti tuoda. Haistelin rivin läpi ja toi oikean.

Kaukkareissa yksi kaksoiskäsky ja liikkui hieman eteenpäin.

Voi perse, tietäis vaan mistä nämä Pojun "laiska lehmä" päivät johtuvat. Se on niin rasittavaa kun ne sattuvat joskus kisapäivälle...Sitten toisissa kisoissa menee taas kuin unelma...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No voi harmi sentään!
Sanoisin jopa, että tylsää!
t;-)jaanakin