perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pojun hakutreenit

Treenit Käärmekalliolla Haunississa. Yhdeksän pistoa, joista yksi tyhjä. yksi ilmaisu, muut suorapalkkoja. Kaksi etenevää maalimiestä.

Eka pisto vasen etukulma, suora pisto ja suorapalkka. Toinen pisto oikea etukulma, kaarsi hieman taaksepäin, mutta kääntyi sitten eteenpäin. Ilmaisu ja näyttö hyviä. Kolmas pisto oli tyhjä vasemmalle, tuli aika nopeasti takasin, joten en ole varma kävikö takalinjalla asti. Seuraavat kuusi pistoa vuorotellen kummallekin puolelle ja suorat palkat. Kerran pisto jäi lyhyeksi ja lähetin uudestaan. Muuten painoi koko radan innokkaasti :-)

Jatkossa pidän suht pitkää rataa ja paljon suoria palkkoja. Tyhjiä pistotan vielä aika harvakseltaan. Samoilla etenevillä maalimiehillä toimii hyvin, kun ei pysty seuraamaan jälkiä tai hajutunnelia piilolle. Piiloja täytyisi vaan jaksaa taas raahata ens treeneihin.

---------------------------------------------------------------------------------
Yeffillä otin vähän tottista kentällä Pojun treenien jälkeen. Lähinnä seuraamispätkiä patukkapalkalla ja vähän käännöksiä. A esteellä treenattiin ylitystekniikkaa ja lopuksi paikallaan makuuta. Anne oli hyvää häiriötä paikallaan olossa :-)

Iltapäivän ohjelmanumerona Yeff putosi jäihin. Hyppäsi laiturilta jäälle ja pari metriä ehti juosta ennen kuin jää petti. Omin voimin pääsi ylös, ennen kuin ehdin paikalle. Taisi olla aika virkistävä kokemus, kun siihen malliin säntäili pitkin pihaan uinnin jälkeen...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi Yeff pääsi itse jäistä ylös. Taisi vähän Tnjan sydänkin lyödä pari lyöntiä ylimääräistä?!
Mekin olemme kotiutuneet limisesta mökkimaisemasta takaisn HKI:iin.
Rapsuja molemmille pojille!
t;-)jaanakin

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sitä pelästy kun kuulin sen pulikointiäänen... Juuri heikkojen jäiden takia en ole uskaltanut jättää koiria yksin ulos. Nyt on vihdoin jäät lähteneet, joten se huoli on poissa.

/Tanja