sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Pojun hakutreenit

Tänää treenattiin ns. Heppametsässä Nousiaisissa. Rata oli suht pitkä ja tarkoituksena olikin treenata pitkää rataa. Heikko tuuli keskilinjan suuntaisesti radan lopusta alkuun päin.

Ensimmäinen maalimies vasemmassa etukulmassa kotapiilossa. Matkalla hämy-sammakkopiilo. Poju jatkoi sammakon ohi pidemmälle :-) Ilmaisu. Pisto ja näyttö hyviä.

Toinen pisto tyhjä oikeaan etukulmaan. Poju taittoi taaksepäin ja tarkisti paikan missä meillä oli joskus aikaisemmin ollut etukulma. Kolmas pisto tyhjä vasempaan. Kääntyi tässäkin taaksepäin.

Poju lepäsi hetken keskilinjalla kun maalimies meni piiloon. Tosin Poju näki hetken kun maalimies oli matkalla, mikä nostatti sitä aika lailla. Joten Poju lähti sinne nelospistolle vauhdilla :-) Eli neljäs pisto oikealle missä maalimies kompostipiilossa. Ilmaisu. Pisto ja näyttö hyviä.

Seuraavaksi viides tyhjä vasemmalle, kuudes tyhjä oikealle, seitsemäs tyhjä vasemmalle (jäi lyhyeksi ja lähetin uudelleen). Kahdeksas tyhjä oikealle.

Yhdeksäs pisto ja kolmas maalimies suorapalkka, teki kauniin laatikkopiston :-)

Kymmenes pisto tyhjä oikealle (jäi lyhyeksi ja lähetin uudelleen). Yhdestoista pisto tyhjä vasemmalle.

Kahdestoista pisto ja neljäs maalimies. Suorapalkka. Ok pisto.

Kyllä Poju näyttää selvittävän pidemmänkin radan ja samaa diesel-vauhtia se näyttää painavan. Tyhjillä kääntyy helposti taaksepäin, eivätkä pistot ole kovin suoria ja välillä jää lyhyiksi (mutta menee pidemmälle kun lähetän samasta kohtaa uudelleen). Jos on vähänkin tuulta, niin Poju kaartaa tuulen alle. Mutta en aijo puuttua siihen, koska Poju ei ole mikään vauhdikas juoksijatyyppi vaan se löytää maalimiehet rauhallisella juoksemisella käyttäen hyväksi tuulta ja hyvää nenäänsä. Työskentelypisteitä siitä todennäköisesti kokeessa rokotetaan, mutta eiköhän se voida kestää :-)

Seuraaviin treeneihin keskipitkä rata, joka on helppo ja hauska (erikoisia piiloja, lähipiiloja, eniten suorapalkkaa, vain 1-2 tyhjää, mahdollisesti pakeneva haamu heti tyhjältä pistolta).
----------------------------------------------------------------------------------

Yeffillä oli kotona kapulan pitotreenit ja puunkiertoa. Pojulle en ikinä onnistunut opettamaan kiertämistä, mutta Yeffiin se upposikin ihmeen helposti :-)

Ei kommentteja: