perjantai 2. huhtikuuta 2010

Eka jälki

Pojun jälkikauden avaus!
Eilen löytyi lumeton metsänreuna ja talloin sinne Pojulle baby-jäljen :-) eli aika lyhyttä askelväliä noin 50 m jälki ilman yhdellä loivalla kulmalla. Ja makkaraa lähes joka askeleella. Makkaraa kun kylvää tarpeeksi tiuhaan pysyy ilmavainuisen koirankin nokka alhaalla :-) Meni aloitukseksi super hyvin, jopa alkukin löytyi hyvin.

Tänään Yeffillä ensin aksa- ja heti perään tokotreenit. Aksa menisi ihan hyvin ellen itse koko ajan sössisi ja unohtaisi rataa tai ohjausta tai käskyjä...No Yeff on ainakin kontaktiestehullu. Aina kun silmä välttää suhahtaa A:lle, puomille tai keinulle. Ja keinu näyttää menevän yhtä helposti kummastakin päästä...

Päälle vielä tokoa. Ensin paikallaanmakua liinassa apuohjaajalla ja naapuriksi rauhallinen seniori. Vähän Yeff vilkuili naapuria ja apuohjaajaa, mutta malttoi pysyä paikoillaan. Lämmin kiitos avustajille :-)

Sitten vähän vauhdikasta ruutua kontaktialustalle, seis-käsky ja palkka minulta. Käännökset ovat nyt nopeita seis-käskyllä, mutta seuraavaksi täytyy miettiä miten saada pysymään ruudussa. Kokeilimme lyhyeltä matkalta alustalle ja palkkausta ruutuun. Näin näytti toimivan :-)

Ei kommentteja: