keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Paimennusta

Yeff pääsi Somerolla tutustumaan ahvenanmaalaisiin villakääröihin. Mielenkiintoinen yhdistelmä kaksi täysin noviisia (eli minä ja Yeff) paimennuksessa. Paikalla oli myös beussit Reiska ja aina niin iloinen Bowwe.
Ensin Yeff oli niin polleaa poikaa, mutta yksi kepinnäpäytys riitti sanomaan Yeffille, että lampaita ei sovi liikaa ahdistella. Kierteli siinä hetken laitoja pitkin eikä ollut lampaita huomaavinaankaan. Sitten uteliaisuus voitti ja lähdettiin kiertämään lampaita. Ja sitten kierrettiin ja kierrettiin...ja minä hyrränä keskellä.

Uusintakierroksella sain jo pysäytettyä ympärijuoksun ja sain Yeffin seilaamaan edestakaisin lauman takana. Pari ihan hyvää kuljetustakin saatiin aikaiseksi ja itse onnistuin kipittämään aikamoista vauhtia takaperin :-D Yeffkin rauhoituttuaan toimi ihan hyvin. Tästä on hyvä jatkaa!

Mukavaa oli myös katsella muiden koirien paimennusta. Reiska ainakin näytti nauttivan olostaan ja viihdytti hyvin yleisöä :-) Ja vauhdikas Bowwe taisi saada< Jaanallekin hien pintaan. Hyvä Jaana! Yleisö ja Bowwe ainakin viihtyivät, toivottavasti ohjaajallakin oli yhtä hauskaa ;-D

Kuvat Eija Haarala. Kiitos kuvista Eija!





4 kommenttia:

jaanakin kirjoitti...

Yeffillä riittää viettiä tähänkin puuhan ja sinä olit oikein mallioppilas toisella kierroksella: Oikein hienosti toimittu! Kyllä teille täytyy AAALTOJAA tehdä!!!!
Usko tai älä, niin kyllä meillä oli hauskaa ;-), Vaikka ottikin tervakeuhkoihin se takaperin kirmaaminen...
Koskapa Bowwe ei niistä sauvan räpsyistä tunnu välittävän/muistavan, niin täytyy vaan kärsivällisesti osoiottaa sille, ettei se päse tekemään hommia ellei toimi maltillisesti hyvän matkan päässä.

jaanakin kirjoitti...

Ai niin, vallan unohtus se Yeffin iloinen tervehdys aidan raosta ekalla kierroksella. Meinasi sitten kaataa koko taka-aidan, kun huomasi katsomossa tutun tyypin ;-). Veitikka!

Anonyymi kirjoitti...

Kateeksi kävi vikkelyytesi toisella kierroksella! Minä kun en ole niin nopea oppimaan ja koira kerkeää kivasti viihdyttämään itseään ja muita aikansa kuluksi. Mukavaa että tekin tykkäsitte. Koukuttavaa puuhaa =)

Eija & Reiska

Sanna kirjoitti...

Good work Tanja & Yeff!!