tiistai 20. huhtikuuta 2010

Paimenessa

Jatkettiin paimennuslinjalla ulkona. Tällä kertaa oltiin aitauksen sisällä, mikä tuntui vähän hallitummalta toiminnalta.
Otimme heti alusta tiukan linjan hallinnan tai lähemmin maahanmenon suhteen. Kun käsky annettiin sitä oli toteltava ja ellei heti toteltu uusintakäskyä tehosti kepin pamautus maahan kuonon edessä. Maahanmenot alkoivatkin toimia ihan hyvin ekalla komennolla :-)
Kuljetukset alkoivat sujua rauhallisesti ja aloimme opettamaan kiertämistä käskystä vasemmalle ja oikealle. Tämähän alkoi jo mielestäni sujua :-) Ainoa ongelma oli, että Yeff turhautui useimmiten maatessaan ja alkoi haukkua. Mutta tänään keskityimme hallittavuuteen ja maahanmenoon, haukkumiseen otamme ensi kerralla.

Mukana oli myös Jaana ja vauhdikas Bowwe. Bowwellakin otettiin tiukka linja maahanmenon suhteen ja se alkoi sujua tosi hienosti. Hyvä Bowwe! Sonjalla oli Ugo ja Esko paimentamassa. Eskosta kuoriutui heti ekalla kerralla hieno paimen :-) Ugokin meni nätisti, mutta pentumaiseen tapaan keskittymiskyky välillä oli kovilla.


1 kommentti:

jaanakin kirjoitti...

Oli tosi kivaa, että taas "satuttiin" samalle päivälle.

Käy sinäkin vaan "poimimassa" aurauskeppi matkaltasi ja jatka maahan-käskyjä kotona kepin avulla. On vaan aikas moinen taikakeppi ;-) Yeffin turhaumahaukku jää taatusti myöhemmin pois, viime treeni oli aikas kova kuitenkin näille kiihkeille tapauksille.
Meillä ainakin tilanne oli tänään jo ihan toinen: malttia ja itsellistä rauhoittumista työskentelyssä ja odottaessa havaittavissa. Nyt tulee viikon tauko, joka kaiketi on kuitenkin ihan hyvä! Näkyillään siellä kisoissa, tai siis katsomossa ;-).